Kontakti

TAURUS IQ d.o.o.

PODJETJE ZA PROJEKTIRANJE, MONTAŽO IN PROIZVODNJO ŠPORTNE OPREME

Parmova ulica 53 | 1000 Ljubljana | Slovenia

Pisarna  | Hala Tivoli, Celovška cesta 25  | 1000 Ljubljana

UROŠ Troppan
Vodja projektov

uros@taurus-iq.si

+386 51 673 769

JANJA Vrhovnik
Vodja projektov

janja@taurus-iq.si

+386 51 331 208

Kako vam lahko pomagamo?

Kdo smo

Taurus IQ smo ekipa izkušenih posameznikov, športnih navdušencev in izbrancev, ki si upamo več. Upamo si več, ker nam desetletja izkušenj s področja opremljanja športnih objektov in razvoja športne opreme, vlivajo samozaupanje v našo strokovnost in znanje. Smo tisti posamezniki, ki iščemo in najdemo zadovoljstvo na strani naročnikov, uporabnikov in nas samih. Delamo s srcem in ko smo zadovoljni sami, vemo, da boste zadovoljni tudi vi.

Naša ponudba športne opreme je namenjena opremljanju: šolskih športnih dvoran, večnamenskih športnih objektov, zunanjih športnih parkov, zunanjih vadbenih parkov za odrasle in otroke.

Koristniki naše športne opreme so: vse generacije športnih navdušencev, rekreativni športniki, profesionalni športniki, klubi in športna društva, strokovno vodene skupine.

Certifikat bonitetne odličnosti imamo le najboljša podjetja, ki dosegamo najvišje standarde poslovne etike in smo se v daljšem časovnem obdobju izkazali kot zanesljiv partner.

„Bonitetna ocena se dodeljuje na podlagi poslovnih izkazov v številkah. Sama po sebi pa je veliko več, govori o človeku, ki vodi podjetje in njegovih zaposlenih, kakšni ljudje so.“