Postopek nakupa

Pomoč kupcem

Taurus-iq.si kupci lahko v svojem uporabniškem računu preverite status svojega naročila, zgodovino nakupov, stanje točk zvestobe, na voljo pa vam je tudi spreminjanje osebnih podatkov, naslova za dostavo, gesla itd.

Postopek oddaje spletnega naročila

Ko na spletni strani Taurus-iq.si najdete svoj izdelek, ga s klikom na gumb DODAJ V KOŠARICO dodate v svojo virtualno košarico. Če ima izdelek različne parametre, kot so velikost, material, ipd., pred dodajanjem v košarico izberete tudi to. Sistem vas bo z obvestilom, ki se vam bo pokazalo desno zgoraj, prijazno obvestil, v kolikšni vrednosti vam v košarici še manjka izdelkov, da si boste zagotovili brezplačno dostavo. Tu lahko nadaljujete z brskanjem in izbiranjem novih izdelkov, ki jih želite naročiti ali pa nadaljujete z oddajo naročila s klikom na gumb ZAKLJUČI Z NAKUPOM.

1. KOŠARICA

Vpogled v košarico vam bo razkril njeno vsebino, morebitne parametre izbranih izdelkov ter njihovo količino, prinešeno število točk zvestobe ob opravljenem nakupu, prihranek in končni znesek za plačilo. Če je vse našteto pravilno, potem nadaljujete na naslednji korak.

2. UNOVČITE PROMO KODO

Na desni strani so navedene vse promo kode, ki so trenutno aktivne. S klikom na željeno se le-ta prestavi v prazno polje na levi. Uporabite jo s klikom na gumb POTRDI. Ob vsakem spletnem nakupu je možno porabiti le eno promo kodo (kombiniranje različnih promo kod ni možno). Uporaba promo kode ni nujna, zato proces oddaje spletnega naročila lahko nadaljujete tudi brez nje.