PRVO PAMETNO KOŠARKARSKO IGRIŠČE PRI NAS

PRVO PAMETNO KOŠARKARSKO IGRIŠČE PRI NAS
  15. 8. 2019
PRVO PAMETNO KOŠARKARSKO IGRIŠČE PRI NAS

#PODAMDAIGRAM je prvo pametno košarkarsko igrišče v Sloveniji, je Gogijev poklon mladim in športu. Največja posebnost igrišča so informacijske table z osnovnimi in naprednimi košarkarskimi vajami, ki jih je zasnoval Goran Dragić, vse vaje pa so interaktivno obogatene preko spletno športno-izobraževalne platforme, do katere vodijo QR kode. Cilj prenove je ustvariti prostor, kjer se lahko mladi vključujejo v športne aktivnosti in družijo. Na igrišču lahko igrajo vsi, uporaba je brezplačna.

Poleg športne opreme košarkarskega igrišča, smo dobavili tudi: LESENE KLOPI ZA IGRALCE Z MIZO, UMETNO TRAVO, STOJALA ZA KOLESA, ZAŠČITNO OGRAJO OB IGRIŠČU, PITNIK ZA VODO, RAZSVETLJAVO. ŠPORTNA PODLAGA Pulastic COMFORT COURT je certificiran izdelek mednarodne košarkarske zveze FIBA.

"Brez igrišča v Kosezah verjetno ne bi bil tu, kjer sem danes," je pred odprtjem prvega prenovljenega košarkarskega igrišča v dobrodelni akciji #podamdaigram poudaril Goran Dragić. Igrišče je bilo odprto za javnost avgusta, 2019, v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in Šport Ljubljana.

VEČ O PROJEKTU >> 

PROCES DELA >>